Wat jouw voorkeursman over jou vertelt...

Wat jouw voorkeursman over jou vertelt...

Seks & Relaties

Wat jouw voorkeursman over jou vertelt...

Print
Iedereen is op zoek naar die ene ware liefde, maar voor velen lijkt het een haast onmogelijke opdracht. We bevinden ons steeds in hetzelfde schuitje: de verkeerde man, het verkeerde karakter en de verkeerde gewoontes. Hoe komt het toch dat we steeds op dat ene type man vallen en wat zegt het over onszelf?

Wetenschappers zijn er momenteel nog niet helemaal uit waarom je voor een bepaald type man valt. Wat ze wel weten is dat lichaamsgeur en -bouw een grote rol spelen, alsook het gedrag, dat vaak lijkt op dat van je ouders. Op zich is het niet zo erg om op een bepaald type man te vallen, maar vraag jezelf wel af of je gelukkig kan worden met dit type man.

Stille waters, diepe gronden?

De stille jongen kan je al snel alleen doen voelen in een relatie. Hij zal je niet snel vragen naar je problemen of je zielenroerselen waardoor je het gevoel hebt nog steeds single te zijn. Volgens onderzoekers zijn partners van stille waters echter meestal zelf ook gesloten boeken, waardoor ze zich beter voelen in een stilzwijgende relatie.

De blaaskaak

De jongen die meer lijkt te babbelen dan jijzelf, en altijd de meest spannende sensationele verhalen beleefd is in staat je snel en hard teleur te stellen. De meeste dingen die hij zegt moet je met een korreltje zout nemen, iets wat niet altijd lukt tijdens een liefdesroes. Je vraagt je voortdurend af of hij de relatie wel au serieux neemt. Vrouwen die op dit soort man vallen, willen graag meegenomen worden in een sprookjeswereld vol avonturen en emoties en verafschuwen de dagdagelijkse sleur.

De charmeur

Dit soort man weet op alles het juiste te zeggen, en is door iedereen geliefd. Spijtig genoeg heeft hij ook voortdurend bevestiging nodig, wat al snel vermoeiend is. Vrouwen die op dit type vallen zijn net hetzelfde van karakter en willen bevestiging van hun knappe uiterlijk. Deze vrouwen houden van modieuze spulletjes en vinden het heerlijk om op handen te worden gedragen.

De eeuwige goedzak

Hij maakt je boterhammen voor je klaar, staat een kwartiertje vroeger op om je badje te laten vollopen en brengt je koffie naar je bureau als je het druk hebt. De eeuwige goedzak herken je aan zijn capaciteit om zich volledig weg te cijferen voor een vriendin. Vrouwen die op dit soort man vallen zijn bang om zichzelf te verliezen in een gelijkwaardige relatie. Ze vrezen het moment dat ze door hun partner op hun plaats worden gezet, en hechten veel waarde aan gezelligheid en trouw.

Kunstzinnige mannen

Deze mannen zweven tussen hun eigen wereldje en dat van jullie twee samen. Soms ben je alles voor hem, andere dagen lijk je niet te bestaan. Deze man straalt een en al passie en liefde uit, soms voor jou, andere dagen voor zijn werk. Dit soort mannen trekt vooral artistieke vrouwen aan, die zelf bruisen van assertiviteit en creativiteit. Ze haten routine en zullen er alles aan doen om in de kunstzinnige roes te blijven.

NIET TE MISSEN