Lees hier alle fascinerende weetjes over mannen

Lees hier alle fascinerende weetjes over mannen

Seks & Relaties

Lees hier alle fascinerende weetjes over mannen

Print
Vrouwen komen van Venus, mannen van Mars. Hoe vaak hebben we het niet gehoord, en soms lijkt het ook echt zo te zijn. We lijken maar niet te kunnen doordringen in het gecompliceerde, of net simpele?, brein van de mannen, en blijven vaak achter met de handen in het haar. Wij zetten enkele fascinerende weetjes over mannen op een rij.

59% van de mannen geeft toe geen relatie te beginnen met een persoon waarbij de eerste kus bijzonder hard tegenviel. Knetterend vuurwerk tijdens de eerste dates staat bij veel mannen gelijk aan een langdurige relatie.

Wanneer een man oprechte interesse toont in een vrouw zal hij proberen zoveel mogelijk plaats proberen innemen. Hij probeert zo zijn status en belangrijkheid te benadrukken.

Strelingen

Wil je een man je affectie tonen, weet dan vooraf dat een man zijn huid tien keer minder gevoelig is dan die van een vrouw. Wanneer je jouw aanraking dus wilt laten voelen, zul je een tikje harder moeten strelen. Enkele lichaamsdelen worden door mannen bovendien sneller geassocieerd met liefde. Wanneer je bijvoorbeeld zijn hand straalt als hij een grappige anekdote vertelt, zal hij deze aanraking steeds associëren met de leuke tijden die jullie samen hadden. Zachtjes zijn nek masseren tijdens het autorijden geeft hem een gevoel van verbondenheid. Hetzelfde effect krijg je ook wanneer je je arm om hem heenslaat of je hoofd op zijn schouder legt tijdens een feestje of wandeling.

Wil je een man verrassen met een kus in de nek? Kies dan resoluut voor de rechterkant van zijn lichaam. De linkse hersenhelft is namelijk zowel verantwoordelijk voor het verwerken van positieve gevoelens, als het controleren van de rechterhelft van zijn lichaam.

NIET TE MISSEN