1 op de 2 werknemers dronken op bedrijfsfeestje

1 op de 2 werknemers geeft toe wel eens dronken te zijn op het jaarlijkse bedrijfsfeestje. Dat blijkt uit een recente rondvraag van eventplanner.be, een online vakblad voor de eventsector. 39% kan zich goed bedwingen als de baas in de buurt is. Bijna 10% geeft aan zelfs nooit een druppel alcohol aan te raken.

ssimons

Traditioneel worden er in deze periode van het jaar heel wat personeelsfeestjes, recepties en tal van andere professionele festiviteiten georganiseerd. Het kan best gezellig zijn om eens met de collega’s door te zakken, maar wat doe je op het bedrijfsfeestje? 1 op de 2 werknemers drinkt op zo’n gelegenheden wel eens een glaasje teveel, maar gelukkig zie je er zelden iemand stomdronken rondslenteren.

Plunder de bar niet

Hou in het achterhoofd dat de indruk die je op het bedrijfsfeestje achterlaat weerslag kan hebben op jouw baan. Plunder de hapjes niet en drink zeker niet te veel... Als je tipsy bent wordt je al snel wat losser. Voor je het weet ben je misschien iets té eerlijk over de onaangename kantjes van jouw collega's.

NIET TE MISSEN