Haal de zomer in huis

Gezond, multifunctioneel en gebruiksvriendelijk. Die termen zijn onlosmakelijk verbonden met de barbecues van het gerenommeerde Zwitserse merk Outdoorchef. Dankzij het ingenieuze kogeldesign en de gepatenteerde trechtertechnologie krijgt barbecueën een extra dimensie. Met de Outdoorchef-modellen kan je buiten koken, bakken, braden, grillen, roosteren en zelfs wokken. En dit het hele jaar door. Venezia 570, de nieuwe gaskogelbarbecue met geïntegreerde Steakhouse-grill, is opnieuw een schot in de roos.

mgeysmans

Aan tafel... in de tuin!

Heel lang hebben ze het alleenrecht gehad op de barbecue, de braadworstjes, koteletten en kippenbouten. Maar vandaag delen ze smakelijk de grill met pittige pizza’s, Indonesische rijstgerechten en verleidelijke fruitdesserten. Kortom, je tuin wordt een echt sterrenrestaurant waar je als hobbykok je culinaire creativiteit heerlijk kan uittesten.

Unieke producttechnologie

Grote geheim is het revolutionaire kooksysteem Funnel 28TM waarmee de innovatieve kogelbarbecues (op houtskool of gas) zijn uitgerust. Daarbij verhindert de trechter vlak boven de brander dat vetten en sappen in de vuurgloed vallen en dat vlammen heftig opflakkeren. Daarnaast zijn de gasbarbecues uitgerust met draaibare trechters die ervoor zorgen dat je veelzijdig kan koken. Als je de trechter met de grote opening naar boven plaatst, ontstaat er een indirecte warmte en kan je probleemloos grillen, koken en bakken. Om te roosteren of koken gebruik je de trechter in de vulkaanpositie waardoor je een geconcentreerde hitte creëert in het midden. Bij een barbecue op houtskool kan je kiezen om vlak boven de briketten te grillen om je vlees direct dicht te schroeien, of kan je het voedsel langzaam laten garen bovenop het rooster. Het is dus supergemakkelijk om elke dag gevarieerd te koken.

Veilig en gezond

Heerlijke gerechten bereiden zonder vetvlammen en hinderlijke rook. Daarvoor zorgt het gepatenteerde trechtersysteem dat alle vetten en sappen opvangt. Door de verdamping van de vetten en de sappen behoud je toch het typische barbecuearoma en bovendien is je eten beschermd tegen uitdrogen. Voor een extra aroma kan je bij de houtskoolbarbecue rode wijn of bruin bier in het bakje doen. Kortom, Outdoorchef zorgt voor grenzeloos, gezond en veilig barbecueplezier.

Venezia 570

Gloednieuw is de gaskogelbarbecue Venezia 570, een perfecte combinatie van eigentijds design en hoogtechnologische innovatie. Op de internationale vakbeurs SPOGA/GAFA in Keulen kreeg de Venezia alvast de innovatieprijs toegekend.

De barbecue is uitgerust met het gepatenteerde trechtersysteem en met een Steakhouse-grill. Kortom, een botermalse rosbief zonder rook en vetvlammen! De Steakhouse-grill, met twee robuuste gietijzeren branders, heeft een gietijzeren grillrooster en is voorzien van een afdekplaat van graniet. Deze afdekplaat kan net als de zijtafel gebruikt worden als werkoppervlak.

De ringbranders van de gaskogelgrill werken onafhankelijk van elkaar om te kunnen grillen op de perfecte temperatuur – ideaal voor ‘slow cooking’ ook. Andere praktische troeven: elektrische ontsteking, lade voor extra opbergruimte, deksel met scharnier om nog makkelijker te openen en sluiten, hoes voor het opbergen van de gasfles, mobiel onderstel van metaal met vier zwenkbare wielen.

Adviesverkoopprijs: 999 euro

MEER OVER Eten & Drinken