Bekijk hier alle beelden van de New York Fashion Week

Bekijk hier alle beelden van de New York Fashion Week

Mode

Bekijk hier alle beelden van de New York Fashion Week

Print
De New Yorkse Fashion Week is weer op gang getrokken, en hoe! Waar eerder gevreesd werd voor een erg povere modeweek wist de bruisende wereldstad toch te betoveren en verbazen met enkele verbluffende collecties. Wij verzamelden de beelden van alle belangrijke modeshows voor jullie.

Davidelfin

Davidelfin is een merk van complexen. Eentje ook waar alles mogelijk is. Dat toont het merk nog maar eens tijdens de New Yorkse Fashion Week. De show loopt over van de stijlen en de verschillende sferen. Ultranette lijnen vind je terug in de klassieke businesslook, een avondje uit wordt voor mannen dan weer avontuurlijk met een paar groene geklede hotpants. Wil je echt de show stelen als man? Dan ga je voor het korste van Davidelfin. Uiters makkelijk dankzij de rekbare stof maar, spijtig genoeg, ook wel erg vrouwelijk.

Ports 1961

Rode oogmake-up is hot dit najaar. Dat bewijst het modemerk Ports 1961. De modeshow valt vooral op dankzij de unieke structuren waarmee de ontwerpers aan de slag gingen. Uiterst vrouwelijke schoenen worden aangevuld met brede jurken. Wil je het net iets getailleerder dan zijn de bandagejurken zeker iets voor jou.

Badmode

Bij de voorstelling van de nieuwe lente/herfstcollectie horen uiteraard ook de nodige badpakken en bikini's. Deze nazomer verwent Rosa Cha ons op een uniek lijnenspel bij haar bikini's en badpakken. Vind je al die zwarte lijnen net iets te druk? Dan kan je er een dun wit voilebadpak over aandoen. Beschik je niet over de perfecte maten? Dan is het bolletjesbadpak met wijduitlopend bovenstuk het overwegen waard.

Avondjurken

Monique Lhuillier stal de show met haar verbluffende avondjurken. Diamantjes, echte parels, gouden bezettingen, niets was gek genoeg om de avondjurken van Lhuillier van de nodige allure te voorzien. De witte hoedjes met zwarte strikjes zorgden voor de speelse, mannelijke toets.

Niets

verhullend

Onder het mom: je krijgt wat je ziet, koos Charlotte Ronson voor de directe aanpak. Doorkijkbloeses, rokjes en broeken zorgden voor een wel erg naakte toets. De modellen die gezegend waren met stoffen uit katoen of satijn mochten dan weer wat borst laten zien met uiterst diepe decolletès. Deze collectie is dus zeker en vast voor de durvers onder ons!

Sportief

Voor de sportievelingen onder ons creëerde Yigal Azrouel een speelse, actieve lijn. De modellen lijken zo uit het fitnesscentrum te zijn gesprongen en ook de mannen zien er uiterst sportief uit. Leuke toets: de vilten broekjes zorgen voor een uiterst gesofistikeerde look.

Monarchy

Bij Monarchy mag het allemaal iets rock & roller zijn. Glanzende stoffen, lederen leggings, torenhoge sandalen, en wijduitvallende decolleté's benadrukken het beste van het vrouwenlichaam, en geven tezelfdertijd de kans om de mindere kantjes te verdoezelen. Monarchy bracht deze keer een uiterst draagbare, coole alledaagse look.

Jason Wu

Jason Wu hoeft niet langer geïntroduceerd worden. De voorheen relatief onbekende Amerikaanse ontwerper werd wereldberoemd dankzij Michelle Obama. En ook tijdens de New York Fashion Week lijken Wu's creaties gebaseerd te zijn op Obama's stijl en lichaam. Ieder ensemble lijkt zo uit de presidentsvrouw haar kast te zijn geplukt. Benieuwd hoe lang het duurt voor we La Obama zien schitteren in de satijnen avondjurken, en de ultravrouwelijke hoedjes.

Ongeïnspireerd

De collectie van Luca Luca is op zijn zachtst gezegd ongeïnspireerd. Eentonige jurken, half open schouders van vorig seizoen en slecht gecombineerde stoffen en kleuren. Enkel de half doorzichtige, gedrappeerde jurken kunnen ons hartje sneller doen slaan.

Godin

Bij Ralph Rucci wordt de vrouw omgetoverd tot een godin, alhoewel de uitgelopen oogmake-up ons even de aandacht doet verliezen van wat echt belangrijk is : de jurken. Gouden stofjes bezet met veren, blinkende gouden schoudervullingen en frivole handtasjes vol franjes. Het zijn maar enkele van de vele creaties van Rucci. Ook dit jaar mocht Rucci zijn grootste fan, Martha Stewart, op de eerste rij verwelkomen.

Ook Max Azria en Christian Siriano stelden hun kledingcollecties voor.

NIET TE MISSEN