Clarins bereidt je voor op een heerlijke zomer

Clarins bereidt je voor op een heerlijke zomer

Mode

Clarins bereidt je voor op een heerlijke zomer

Print
Bij het begin van de zomer trappelen alle vrouwen van ongeduld om een bruin tintje te verkrijgen. Toch is het erg belangrijk om je lichaam op en top voor te bereiden op de eerste zonnestralen.

Niemand wil als een bleekscheet het strand optrekken. Om je huid optimaal te hydrateren en ze terzelfdertijd te voorzien van een natuurlijk bruin kleurtje introduceerde Clarins de karamelkleurige Crème Délicieuse Auto-Bronzante. De crème is niet alleen een lust voor het oog ze is ook erg gemakkelijk aan te brengen. De weldadige cacao extracten en andere hydraterende, voedende en herstellende bestanddelen zorgen dat uw gezicht en lichaam perfect verzorgd worden. U ziet er meteen stralend en natuurlijk bruin uit!

Clarins biedt eveneens beschermingsproducten aan voor een betere bruining met minder zon. Hoe u nu uw huid beschermd, bepaalt namelijk hoe u er over 20 jaar zal uitzien. Om toch te kunnen genieten van de positieve eigenschappen van de zon ontwikkelde Clarins een lijn zonverzorgingsproducten die de huid van gezicht en lichaam optimaal beschermen. De zonneproducten ruiken niet alleen heerlijk, ze zijn ook nog eens geschikt voor het hele gezin: lekker makkelijk dus!

De samenstelling van de zonnecrème Crème Solaire Confort Moyenne Protection is erg luchtig, gebruiksvriendelijk en garandeert een perfect matte en gebruinde teint.

Ook na het zonnen dient uw huid extra beschermd te worden. Bovendien zorgt een goede after-sun voor een langdurige bruine teint. Om uw huid extra zacht te houden biedt Clarins. De aftersunbalsem Baume Après Soleil die een zeer doeltreffende hydraterende en herstellende werking. Uw huid wordt snel weer soepel en satijnzacht!

NIET TE MISSEN