Instituut Heidi laat je lichaam terug stralen

Wie graag tien jaar jonger of 15 centimeter dunner wil zijn, moet daarvoor niet langer een intensieve therapie volgen. Een bezoekje aan Instituut Heidi uit Lier volstaat om je huid terug jong en strak te maken!

mgeysmans

Bij kan je het hele jaar door terecht voor een zuurstofbehandeling, een chemische peeling, kleur- en stijlanalyse, permanente make-up en 2B Bright light ontharen. Maar daar stopt het niet Het schoonheidssalon probeert zichzelf voortdurend te vernieuwen en te verbeteren en werkt daarvoor samen met de grootste beautymerken. Zo moet u niet langer enkel dromen van een huidbehandeling à la Victoria Beckham, u kun gewoon een afspraak maken bij Instituut Heidi.

Contourwrapping

Ook voor uw gezicht biedt Instituut Heidi gepersonaliseerde behandelingen aan. De Green Peel bijvoorbeeld is een van de eerste peelingen op basis van plantaardige producten. De combinatie van kruiden, algen, mineralen, enzymen en vitaminen zorgen voor een zacht afschuren van de bovenste huidlagen. De groeizone van de huid wordt gestimuleerd, en nieuwe cellen worden aangemaakt. De huid raakt sterker doorbloed en heeft een verbeterde stofwisseling. Deze behandeling garandeert een zichtbare resultaat na enkele dagen. Bovendien is de peeling niet bijtend , worden er geen zuren gebruikt en kan ze meerdere keren gebruikt worden.

Anti-

agingbehandeling

Wil u een snelle anti-agingbehandeling ondergaan? Dan is de Medex Mesotherapie zeker iets voor u. Tijdens de behandeling worden via ultrakleine naaldjes werkstoffen onder de huid ingebracht om de werkzaamheid sterk te verhogen. Zo stimuleren Hyaluronzuur en vitaminen het aanmaken van fibroblasten waardoor de huid soepeler en elastischer wordt, verminderen ze de verdunning van de huid en vergroten ze de bloedsomloop. De Medex therapie maakt ook gebruik van glycolzuur en DMAE om de dode huidcellen af te stoten en de levensduur van de cellen te verhogen. Hierdoor vermindert het ook de ouderdomspigmentatie.

Houdt u niet van al die spectaculaire behandelingen? Dan kan u bij Instituut Heidi ook terecht voor een heerlijk ontspannende massage met een rijke warme balsem afkomstig van een oliekaars. Deze behandeling verzorgt uw huid en zorgt voor een goede doorbloeding. Een echte aanrader!

, Schapekoppenstraat 4, 2500 Lier. 03/ 480 26 81. info@instituutheidi.be

NIET TE MISSEN