Mode

Donald Trump ontkroont Miss Californië

Print
Zakenman Donald Trump heeft Miss Californië Carrie Prejean haar kroontje ontnomen, "omdat ze niet aan de verplichtingen voldeed". Er waren immers naaktfoto's van Prejean uitgelekt. Bovendien werden uitspraken tegen het homohuwelijk haar niet in dank afgenomen.

Een eerste blootfoto was volgens de Miss "een probeersel tussen vriendinnen op 17-jarige leeftijd". Andere foto's zouden via een onbetrouwbare fotograaf gelekt zijn. Ze zijn genomen tijdens een shoot waar "veel wind" was, maar het was helemaal niet de bedoeling dat de beelden gepubliceerd zouden worden.

Homohuwelijk

"Ik ben in deze mediastorm gegooid nadat ik een eerlijk antwoord heb gegeven op een vraag", snotterde een emotionele Prejean tijdens een persconferentie. "Op dat podium op 19 april heb ik mijn vrijheid van meningsuiting gebruikt en ik ben ervoor afgestraft." Tijdens de Miss USA-verkiezing pleitte Carrie Prejean tegen het homohuwelijk en raakte daarbij een gevoelige snaar.

Bekijk hieronder op YouTube het antwoord van Carrie Prejean tijdens de Miss USA-verkiezing:

Donald Trump, die de rechten over de Miss Universe-verkiezing bezit, liet woensdag via een persbericht weten dat Miss Californië, tevens eerste eredame bij Miss USA, haar kroontje kwijt is.

NIET TE MISSEN