Alexander McQueen verrast met clowneske modellen

Alexander McQueen verrast met clowneske modellen

Mode

Alexander McQueen verrast met clowneske modellen

Print
Alexander McQueen verraste vriend en vijand met zijn clowneske modellen en exuberante kledij. Gaultier hield het opvallend sober en wentelde zich helemaal in het vliegtuigthema.

De Parijse Fashion Week maakte weer heel wat furore in de internationale modewereld. Wij verzamelden de opmerkelijkste beelden van de collecties van Alexander McQueen,Louis Vuitton, John Galliano en Jean Paul Gaultier.

Viktor & Rolf en Stella McCartney fleurden de zesde dag van de Parijse modeweek op. McCartney imponeerde het publiek met sexy jurkjes en glamoureuze pareltjes, terwijl Viktor & Rolf het publiek vragend achterliet met zijn wit geschminkte, mimeachtige, modellen.

De Britse modeontwerpster Stella McCartney liet het publiek verbijsterd achter met haar wijde leren jasjes gecombineerd met sexy kanten jurkjes en met parels bezette vestjes.

Maar de totale shock kwam van Viktor & Rolf met hun volledig wit geschminkte modellen. De make-up plaatste de architecturale kledij van het Nederlandse ontwerpersduo extra in de kijker en zorgde voor een verbluffend resultaat.

Wij verzamelden ook de leukste beelden van de andere modeshows tijdens de zesde dag van de Parijse Fashion Week voor jullie.

NIET TE MISSEN