Leer efficiënt je koffers pakken

Leer efficiënt je koffers pakken

Mode

Leer efficiënt je koffers pakken

Print
Niets zo relaxerend als een weekendje weg, op uitzondering van de koffers of weekendtas inpakken. Vaak weet je niet wat je precies moet meenemen, welk weer het zal worden, welke schoenen gepast zijn etc. Wij sommen enkele leuke tips op een rijtje om er glamoureus uit te zien met een kleine weekendtas.

Vraag jezelf af wat je tijdens je korte vakantie wil doen. Wil je op het strand rondlopen, aan het zwembad rondhangen, gaan wandelen, naar de discotheek trekken, … ? Neem minstens twee paar schoenen mee. Een paar voor overdag, dat best makkelijk mag zitten en een paar schitterende, hoge schoenen voor 's avonds.

Stop altijd een avondtasje in je koffer. Niets zo vervelend als je dagdagelijkse handtas te moeten meeslepen naar dat leuke restaurantje. Je zult zien met de juiste tas en schoenen voel je je plotseling al een heel stuk glamoureuzer.

Vergeet je accessoires niet. Een mooie diadeem is niet alleen supertrendy, het fleurt ook heel je uiterlijk op en is bovendien erg handig om weerbarstige haren op zijn plaats te houden. Een paar leuke oorbellen kunnen je gezicht helemaal doen opfleuren, terwijl een leuke sjaal of poncho je look dan weer net dat tikje relaxter maakt.

Neem één warm vest mee, 's avonds op restaurant zal je toch niet in je fleecetrui zitten, dus het is onzinnig om er 33 mee te slepen naar je hotel.

NIET TE MISSEN