Maak je eigen schoonheidsmaskers

Maak je eigen schoonheidsmaskers

Mode

Maak je eigen schoonheidsmaskers

Print
Niets zo fijn als relaxen met een weldoend masker op je gezicht. Toch zijn maskers in deze economische crisis erg duur, en lijken ze hun geld niet vaak niet waard. Wij sommen enkele handige maskers op voor alle huidtypes, die je zelf voor een appel en een ei kan maken.

Heb je last van een erg gevoelige huid? Probeer dan eens een maskertje op basis van yoghurt. Mix de yoghurt met een eiwit, en laat het 15 minuten op je huid intrekken. Het masker vermindert de bestaande huidirritatie en weert je huid tegen komende uitslag.

Vette huidjes zijn dan weer gebaat bij een masker op basis van honing en limoensap. Meng een lepel honing met een lepel yoghurt en enkele druppels limoensap. Laat het masker 15 minuten trekken alvorens te verwijderen.

Wil je er heerlijk fris en rimpelloos blijven uitzien? Maak dan elke week een weldoend anti-agingmasker. Vitaminen en anti-oxidanten zijn daarbij essentiële elementen. Mix een gekookte wortel met wat gepureerde avocado en wat honing en room. Laat het mengsel 15 minuten rusten op je gezicht en hals alvorens het met koud water af te wassen.

NIET TE MISSEN