Ooglift in een wip

Ooglift in een wip

Mode

Ooglift in een wip

Print
Je hoeft het slechts vijf minuten per dag te gebruiken, en je oogcontouren worden merkbaar gelift en je krijgt een heldere blik, zonder gezwollen ogen. Dat is toch fantastisch? De Crystal Clear Eye Pen is het hippe hebbeding van iedereen (m/v) die er altijd tiptop uit wil zien.

De Eye Pen is de nieuwste realisatie van het huidverjongingsmerk Crystal Clear Skincare. Het is een massageapparaatje voor thuisgebruik, dat werkt op batterijen en een actief serum in de huid rond de ogen masseert. Als je de voorgeschreven bewegingen volgt, krijg je al na vijf minuten behandeling resultaat. “Lijnen, rimpels en zwellingen rond de ogen verminderen en de huid van de oogcontouren wordt gelift en verstevigd”, zegt Diana Horemans van Crystal Clear Belux.

De combinatie van de actieve ingrediënten van het serum en de bewegingen van het massageapparaat stimuleren de huid op een intense manier en veroorzaken een explosieve productie van vezels die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastine. De combinatie heeft tevens een ontzwellend effect op de oogcontouren. Je blik is meteen opener, je ziet er utigerust uit. Ideaal bijvoorbeeld na een lange vliegtuigreis of een vermoeiende marathonvergadering.”

Prijzen: Crystal Clear Eye Pen (inclusief vier navullingen) 220 euro, pakje met vier navullingen 73 euro, kleine wegwerp-pen voor in de handtas 62 euro - enkel te koop in de erkende Crystal Clear instituten.

Info: www.crystalclearskincare.eu.

Tekst: Leen DE MOOR Foto’s: CRYSTAL CLEAR Bron: Magazine

NIET TE MISSEN