Lange bob gebombardeerd tot haarsnit van 2009

Lange bob gebombardeerd tot haarsnit van 2009

Mode

Lange bob gebombardeerd tot haarsnit van 2009

Print
Waar 2008 gedomineerd werd door korte bob-coupes, lijkt 2009 het tijdperk van de lange lokken in te luiden. De bekende en nog steeds erg trendy 'bob-snit' blijft, zij het in een extra lange versie.

Jessica Alba, een van de meest hippe Hollywoodactrices, liet zich plots opmerken met een volledig nieuwe coupe. Ze transformeerde de befaamde bob-coupe van Victoria Beckham in een langere, schitterende versie.

Alba behield alvast haar prachtige pony, en liet haar lokken losjes tot op de schouder knippen. Wat ons zo enthousiast maakt, is dat de look, in tegenstelling tot de vorige bob-coupes, bijzonder makkelijk na te maken én te verzorgen is. Wij zetten enkele tips op een rijtje om de Jessica Alba look succesvol te kopiëren.

Vraag je kapper bij het knippen je pony goed uit te dunnen. Niets is zo onhandelbaar als een dikke pony. Bovendien geeft een uitgedunde froufrou je een jeugdige, frisse uitstraling.

Je haren zouden net over je schouders moeten vallen. Neem desnoods een foto van Alba mee naar je kapper, en informeer hem dat het haar niet langer en zeker niet korter mag vallen. Laat hem desnoods je haar knippen, föhnen, en daarna bijknippen tot de gewenste lengte.

Eenmaal thuis kan de pret beginnen. De coupe op zich is bijzonder onderhoudsvriendelijk. Je pony kan je dagelijks bijhouden door er met een grote ronde borstel door te kammen. Een korte föhn- of stijlbeurt van je lange lokken later, en klaar is kees.

NIET TE MISSEN