Trinny & Susannah lanceren corrigerend vrouwenondergoed

Trinny & Susannah, het beroemde stijlduo, gaan na hun veelbesproken tv-programma's nog een stapje verder om vrouwen te helpen bij het creëren van de ideale look. Samen met de figuurcorrigerende ondergoedproducent Cette ontwikkelden ze een volledige set 'Magic Knickers'.

mgeysmans

Te dikke billen, een hangende poep, een blubberig buikje, … het kan allemaal verdoezelt worden met de juiste middelen. Omdat geen enkele vrouw perfect is creëerden Trinny & Susannah verschillende figuurcorrigerende onderbroeken en rokjes.

De lijn is alvast weergaloos succesvol in Groot-Brittannië, en nu kunnen ook Belgische vrouwen genieten van de voordelen van de figuurcorrigerende ondergoedcollectie.

De sterkte van het flamboyante duo Trinny & Susannah is ontegensprekelijk hun neus voor vrouwelijke schoonheid en elegantie. De modegoeroes weten als geen ander dat een fantastisch uiterlijk niets te maken heeft met perfecte maten, maar alles met zelfkennis.

Hun boodschap is duidelijk: vergeet je maat en ontdek je ware lichaamsvorm. Door de mooie lichaamsdelen te accentueren en de oneffenheden weg te werken wordt een sterk en evenwichtig totaalbeeld gecreëerd.

Voor verkoopadressen van de Magick Knickers kunt u contact opnemen met het infonummer 053 85 95 34.

NIET TE MISSEN