Wonen

De hele wereld is een decor...

Print

De hele wereld is een decor...

Met “The Home Collection” van Feel at Home wordt het mogelijk jouw interieur volledig in te richten naar jouw wensen : ontspannend, gezellig, rustgevend, opvallend, warm, vernieuwend, innemend, aantrekkelijk, speels, verrassend, elegant… Speel met behang, stickers, uurwerkstickers, art squares, boorden, kussens, gordijnen, lampen en laat je verbeelding de vrije loop. Een ruime keuze aan producten ingedeeld in vier stijlen… opdat je je eigen leefwereld kan creëren !

De wereld staat niet stil. We zijn continu op zoek naar nieuwe trends, proberen nieuwe ideeën uit en ontwikkelen verschillende smaken in functie van onze technologie, geschiedenis, reizen, werk, vrienden en familie. Deze elementen beïnvloeden grotendeels onze manier van zijn. We willen dat iedereen zichzelf kan terugvinden in onze producten !, zegt een van de designers voor “The Home Collection”.

Om tegemoet te komen aan ieders wensen en smaken, heeft “The Home Collection” 4 stijlen uitgewerkt, elk met een eigen karakter : We willen allemaal wel eens aan de drukte ontsnappen… Maak van je huis een oase van rust waar je kan relaxen wanneer het jou uitkomt. Laat je omringen door de kalmte van de natuur en het echte buitengevoel.

Horen originaliteit, fantasie en kleuren bij jou ? Met deze collectie kan je de begrippen levenslust en energie ook in jouw interieur kwijt. Jouw interieur is een weerspiegeling van jouw bruisende en dynamische persoonlijkheid ! Laat de romantiek van de barok je in vervoering brengen. Maak van je cocon een paleis waar jij het voor het zeggen hebt… Voor een geraffineerd en trendy glamour interieur.

Ben je een nachtraaf en weet je alle trendy plekken te vinden ? Ben je bovendien dol op design ? Dan is deze super-eigentijdse collectie jou op het lijf geschreven ! “The Home Collection” haalt zijn inspiratie uit het leven van elke dag, met zijn vreugde, zijn emoties en gevoelens die we allemaal kennen. Iedereen vindt de collectie die past bij zijn persoonlijkheid en die hem de mogelijkheid biedt om van zijn huis een thuis te maken !

NIET TE MISSEN