Celebs

Mijn Restaurant!

Print
‘Mijn Restaurant!’ is een programma van VTM waarbij een culinaire wedstrijd moet uitmaken welk koppel op het einde van de rit met een eigen restaurant en een fikse geldsom naar huis keert.

In maart 2008 was het programma voor het eerst te bekijken op de Vlaamse televisie. Vijf koppels streden in vijf verschillende steden voor hun eigen restaurant. Ze kregen de opdracht om van een leegstaand pand op enkele maanden tijd een toprestaurant te maken. De driekoppige jury, bestaande uit Christel Cabanier, Dirk de Prins en Peter Goossens, begeleidde hen tijdens dit avontuur en gaf de koppels verschillende taken. Ze moesten met een duidelijk businessplan voor de dag komen en ook hun gerechten moesten te allen tijde op punt staan.

Recensenten

Naast deze jury kwamen er ook een aantal vooraanstaande personen zoals restaurantuitbaters Wout Bru, Sergio Herman en Paul Gelders van GaultMillau hun mening geven. Zij beoordeelden de restaurants op de gerechten, de service en het interieur. In het eerste seizoen won D’Hoogeschool uit Leuven, de zege was in het tweede seizoen voor Dell’Anno uit Kortrijk, het derde seizoen nadert momenteel stilaan het einde.

NIET TE MISSEN