Wegdromen op het Internationale vakantiesalon in Antwerpen

Wegdromen op het Internationale vakantiesalon in Antwerpen

Seks & Relaties

Wegdromen op het Internationale vakantiesalon in Antwerpen

Print
Van vrijdag 23 januari tot en met 28 januari kan u weer wegdromen van warme oorden, knappe zuiderse mannen, en heerlijke culinaire verwennerijen. De 31ste editie van het Internationaal Salon voor Vakantie, Toerisme en Caravanning in Antwerpen biedt de crème de la crème van de internationale toerismewereld op een gouden bordje aan.

Gebronsde torso's, indrukwekkende natuurtaferelen en kleurrijke kruidenmarkten: drie zaken die Tunesië typeren. Op het Internationale vakantiesalon Antwerpen is het Noord-Afrikaanse land gastheer van dienst.

"We zijn bijzonder blij over de samenwerking met de Tunesische dienst voor toerisme. De stand wordt ongetwijfeld al een aantrekkelijk voorsmaakje van wat het land te bieden heeft. En dat is heel wat! Zo is het klimaat en afwisselend landschap ideaal voor zowel jong als oud", voegt organisator Emmanuel Rubens toe.

De 31ste editie van het vakantiesalon houdt alvast een leuk extraatje voor de vrouwen in. Zo mogen alle dames gratis binnen op woensdag 28 januari 2009.

Het internationale vakantiesalon Antwerpen vindt plaats in de Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen. De expo gaat door van vrijdag 23 januari tot en met woensdag 28 januari 2009.

NIET TE MISSEN