Orgie in brandweerkazerne van Charleroi

In Charleroi is er een storm van kritiek ontstaan nadat foto's waren uitgelekt waarop te zien is hoe er een orgie plaatsvindt in de brandweerkazerne. Burgemeester Jean-Jacques Viseur heeft een onderzoek ingesteld naar de feiten die zich afgelopen zaterdag hebben afgespeeld in de brandweerkazerne van Jumet.

fvangarderen

Aanleiding is een oproep van een koppel op een website voor 'swingers'. Die wilden hun ultieme fantasie beleven, zijnde: seks hebben in een brandweerkazerne.

Heel wat spuitgasten van Charleroi reageerden op de oproep en dus zakten de 31-jarige vrouw en 41-jarige man afgelopen weekend af naar de kazerne voor een grote orgie.

De man besloot echter, om na het feest in de kazerne, de foto's op het internet te plaatsen. Daarop is te zien hoe zijn vrouw met enkele duidelijk herkenbare brandweermannen van bil gaat.

De korpschef en de burgemeester van Charleroi nemen de feiten ernstig en hebben een onderzoek ingesteld. De feiten werden ook overgemaakt aan de procureur des konings, die moet beslissen of er inbreuken gepleegd zijn tegen de strafwet. Geruchten doen de ronde dat er in de kazerne al meer losbandige feestjes gehouden zijn.