Beddengoed dat je seksueel opwindt

De 'Kama-sousdrap' maakt je slaap heel wat spannender. De lakens bevatten afrodisiacummiddeltjes die je libido een niveau hoger tillen en jou en je partner al meteen in de juiste stemming brengen.

mgeysmans

De Kama-sousdrap zit vol essentiële oliën zoals gember, Ylang Ylang, sandelhout, rozenhout en kaneel. De ingrediënten worden vastgehouden door duizenden onzichtbare microcapsules die de afrodisiaca vrijlaten door aanraking met de huid. Dit principe is gebaseerd op het intelligente textiel, oftewel het 'cosmetotextiel'.

De lakens kosten 19 euro en blijven gedurende 20 wasbeurten oliën afgeven. De Kama-sousdrap is verkrijgbaar in vier kleuren (wit, blauw, beige en pruimenkleur), maar bestaat raar genoeg enkel voor eenpersoonsbedden. Dat lijkt veel geïnteresseerden echter niet te deren, want de eerste 30.000 lakens vlogen de deur uit via het internet.

Ben je niet zo gek op seksueel opwindende lakens? Het bedrijf New Edge creëerde ook kussenhoezen met relaxerende oliën voor een goede nachtrust, en is bezig met het ontwikkelen van 'verfrissend textiel' op basis van munt, speciaal voor sporters.

NIET TE MISSEN