De poort naar nieuw gebruiksgemak

De poort naar nieuw gebruiksgemak

Wonen

De poort naar nieuw gebruiksgemak

Print
De nieuwe sectionale garagepoort van Harol schuift zijdelings open in plaats van verticaal. Deze simpele maar slimme innovatie levert een paar opmerkelijke voordelen op.

Opvallend onopvallend zo kan je de nieuwste garagepoort SP950 van Harol het beste omschrijven. Je hebt geen deur meer nodig in de poort, want je doet de poort gewoon zo ver open als nodig. Ruimteverlies of hinder bij het inrijden is er evenmin, wegens geen ophangsysteem bovenaan. Verder maak je door de modulaire opbouw in segmenten de poort in principe zo breed als je wil, iets waar de 'verticale' types uiteraard veel minder flexibel in zijn. Nu de vraag naar meer garageruimte toeneemt en auto's steeds breder worden, is dit geen overbodige luxe meer.

De poort is bovendien een esthetische troef voor het uitzicht van de gevel. Het poortvlak wordt immers niet ontsierd door de loopdeur, de symmetrie niet onderbroken. Daarbij kies je voor de afwerking die het beste past bij je woning en heb je de keuze uit 10 kleuren, bijpassende vensters in diverse motieven en maten. Nog nieuw zijn de inox vensters die krasvrij en UV-bestendig zijn en verkrijgbaar in transparante of matte uitvoering. Er zijn een aantal leuke extraatjes om de panelen te tooien met een persoonlijke of functionele toets, zoals sierlijke inox motieven, het huisnummer in inox tekens, een brievenbusklep of ventilatierooster.

Vingerklembeveiliging en automatische obstakeldetectie optimaliseren het veilig gebruik van de poort. Als inbraakwerend element is de laterale poort ook een effectiever afschrikmiddel dan een loopdeur.

NIET TE MISSEN