De voordelen van je haarkleur

De voordelen van je haarkleur

Mode

De voordelen van je haarkleur

Print
Blondjes hebben meer plezier en slaan sneller een man aan de haak. Maar stoppen de voordelen van blonde lokken daar? En hoe zit het met brunettes, zwartjes of rosse haardossen?

Blondines worden over het algemeen beter behandeld door vreemden. Ze zijn dan ook sneller gemotiveerd om een opdracht tot een goed einde te brengen. Hierdoor krijgen ze meer zelfvertrouwen en zullen ze sneller neen durven zeggen tegen een leidinggevende. Omdat ze zo van zichzelf afbijten, worden ze sneller opgemerkt op de werkvloer en dat werkt dan weer in hun voordeel op salarisvlak.

Brunettes zijn betrouwbare types en dat stralen ze ook uit op hun werk. Mensen zullen hen sneller geheimen toevertrouwen of raad vragen bij een probleem. Bovendien kan die betrouwbaarheid helpen om je meer verantwoordelijkheden te geven op de werkvloer.

Zwartharige vrouwen liggen dan weer erg goed in de markt. Ze stralen een mysterieusheid uit, die mannen wild maakt. Bovendien associëren mannen zwartharige vrouwen met gemakkelijke seks. Het mag dan ook niet verwonderen, dat het vooral vrouwen met een zwarte haardos zijn die vreemdgaan.

Roodharigen zijn extra vurig en dat uit zich in bed. Uit onderzoek blijken deze passionele types meer sekspartners op hun palmares te kunnen schrijven en vaker seks te hebben dan alle andere haarkleuren. Spijtig genoeg voor mannen is slechts 4% van de wereldbevolking roodharig.

NIET TE MISSEN