Stad Antwerpen verkoopt kantoormeubilair

Print
Antwerpen - Op vrijdag 28 mei organiseert de stad Antwerpen een kijkdag voor een grote onlineverkoop van kantoormeubilair. Tussen 9 en 16 uur kan iedereen die interesse heeft om kantoormeubilair aan te kopen een kijkje nemen op vier verschillende locaties.

Tussen december 2009 en maart 2010 verhuisden verschillende stadsdiensten naar één centrale plek: Den Bell. Door deze verhuisbeweging beschikt de stad Antwerpen over heel wat kantoormeubilair dat ze zelf niet langer kan gebruiken.

Op vrijdag 28 mei organiseert de stad daarom een kijkdag voor een grote onlineverkoop van kantoormeubilair. Tussen 9 en 16 uur kan iedereen die interesse heeft om kantoormeubilair aan te kopen een kijkje nemen op vier verschillende locaties: Desguinlei 33, Sint-Pietersvliet 7, Havanastraat 5 en Kielsbroek 32. Naast kantoormeubilair worden ook Heidelberg-drukpersen uit de drukkerij verkocht.

Geïnteresseerden kunnen tot en met maandag 31 mei 14 uur online bieden op 975 verschillende loten. Wanneer een bod aanvaard wordt, krijgt de koper na afsluiting van de veiling een bevestiging. Daarin staat wanneer de aankoop opgehaald kan worden.

Meer informatie vinden geïnteresseerden op www.troostwijkauctions.com

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio