Knopen doorhakken!

Print
Ik ben Kathelijne TOEN en sta op een totaal onverkiesbare plaats. Inderdaad, de 12de plaats bij de opvolgers... U stemt mij dus niet in het parlement. Waarom steekt een Hobokense moeder van drie kinderen dan in godsnaam daar haar tijd in?
Omdat ik er samen met vele Vlamingen genoeg van heb. Wij hebben genoeg van een open grenzenbeleid waarvoor we niet hebben gekozen. Wij hebben genoeg van een justitie die straffeloosheid uitstraalt, wij hebben genoeg van een dronken minister die lege pensioenkassen achterlaat. Wij hebben er genoeg van en willen niet dat onze kinderen en kleinkinderen de rekening van een ontspoorde begroting moeten betalen.

De N-VA maakt klare keuzes voor een beleid dat de Vlamingen wél willen. In dit land verschillen we te vaak en te grondig van mening over werk en gezondheidszorg, over asiel en migratie, over veiligheid en justitie. Kortom, over zowat alles. We halen de warboel dan maar beter uit elkaar. Zodat Vlaanderen en Wallonië zelf verantwoordelijk zijn voor de keuzes die ze maken. Want wie boven zijn stand leeft, mag de rekening niet naar een ander doorschuiven.

Knopen doorhakken, beleid maken, bakens uitzetten, zekerheid geven, hoop creëren. Zo wil de
N-VA aan politiek doen. Onze federale politici dachten daar blijkbaar anders over. Wel: als zij niet durfden te veranderen, moeten wij durven veranderen. NU!

Vanaf het eerste uur stond ik aan de zijde van de N-VA en Bart De Wever. Op 13 juni help ik Bart en de N-VA. U toch ook?


Nu in het nieuws