Mag Betty White (88) Oscars presenteren?

Mag Betty White (88) Oscars presenteren?

Mag Betty White (88) Oscars presenteren?

Print
De Amerikaanse actrice Betty White maakte in 2009 een nogal verrassende comeback. De vrouw die wereldwijd bekendheid verwierf als Rose Nyland in 'The Golden Girls', maar nadien uit de schijnwerpers verscheen, kreeg een rol in de kaskraker 'The Proposal' en mocht zelfs het zeer populaire 'Saturday Night Live' presenteren. Op Facebook is er intussen een groep opgericht die vraagt dat de 88-jarige presentatrice de gastvrouw van de volgende Oscars wordt.

Via de sociale netwerksite werd White al de host van 'Saturday Night Live'. De groep "Betty White to host SNL (Please)" telde al snel 500.000 fans.

Intussen kwamen de fans van de bejaarde dame opnieuw op het idee om een beroep te doen op Facebook. "Getting Betty White to Host the Academy Awards" heeft al meer dan 146.000 volgelingen. "White zal een van de beste gastvrouwen ooit worden", klinkt het in een reactie.

Leslie Unger, woordvoerster van de Academy, zegt dat de producers gecharmeerd zijn door het initiatief, maar dat ze de gastheer of gastvrouw zullen kiezen die hen het meest geschikt lijkt.

MEEST RECENT