Voorstellingen Circus Malter uitgesteld wegens begrafenis Bobbejaan

Voorstellingen Circus Malter uitgesteld wegens begrafenis Bobbejaan

Voorstellingen Circus Malter uitgesteld wegens begrafenis Bobbejaan

Print
Lier - De afscheidsplechtigheid voor Bobbejaan Schoepen nu zaterdag heeft als gevolg dat de geplande voorstellingen van Circus Rose-Marie Malter in Lier een week worden uitgesteld.

De familie Schoepen heeft ervoor gekozen om de plechtigheid in een circustent te laten plaatsvinden. Die wordt door Circus Rose-Marie Malter uit Moerbeke-Waas geleverd. "Het gaat eigenlijk om verscheidene tenten", zegt circuswoordvoerder Eddy Mareco. "Om alles tijdig te kunnen opstellen hebben we al onze medewerkers nodig. Daarom is het onmogelijk onze circusvoorstellingen in Lier te laten doorgaan."

Die zouden plaatsvinden op de parking van voetbalclub Lierse, vanaf vandaag, woensdag, tot zondag 30 mei. "Dankzij de bereidwillige medewerking van zowel Lierse als het stadsbestuur kunnen we de zeven voorstellingen naar volgende week verhuizen, dus vanaf woensdag 2 tot zondag 6 juni. Wie tickets heeft voor de voorstellingen van deze week hoeft niets te doen: die blijven geldig", benadrukt Eddy Mareco.

Circus Rose-Marie Malter is naar eigen zeggen het grootste circus van het land en bovendien het enige dat nog volop artiesten inhuurt. Toch beperkt circus Malter zich niet uitsluitend tot het organiseren van voorstellingen. Het verhuurt ook circustenten met 500 tot 10.000 plaatsen - met of zonder programma - voor shows, tentoonstellingen, promoties, seminaries en andere evenementen.

"We verhuren onze tenten dus voor allerlei doeleinden, maar voor een afscheidsplechtigheid is het bij mijn weten de eerste keer. Dat de plechtigheid in een circustent plaatsvindt, is natuurlijk niet zo vreemd. En deel van de carrière van Bobbejaan Schoepen heeft zich immers in het circus afgespeeld."

Info: 0494-34.30.90, www.circusrmmalter.com

CHRIS VAN ROMPAEY

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio