'Mooiste café van Vlaanderen' neemt Grote Markt in

'Mooiste café van Vlaanderen' neemt Grote Markt in

'Mooiste café van Vlaanderen' neemt Grote Markt in

Print
Sint-Niklaas - Van vrijdag tot maandag neemt een opmerkelijke spiegeltent de Grote Markt van Sint-Niklaas in. Er is voor ieder wat wils, van rockconcerten en een seniorenmatinee tot salsa en een heuse ’Schoon Madammen Revue’.

Onder de noemer ’Salon Elegance’ is er van vrijdag 21 tot en met maandag 24 mei heel wat moois te beleven op de Grote Markt. De spiegeltent die op het evenementenplein verschijnt heeft een capaciteit van 350 man. "Het gaat om een authentieke spiegeltent uit de jaren dertig", vertelt organisator Jo Van Bockstal.

Grotere acts en 'schoon madammen'

"Je mag echter niet onder de kerktoren blijven kijken. Ik grijp daarom naar wat grotere acts, zoals de jonge Vlaamse rockgoden The Van Jets, die op Pukkelpop en Rock Werchter staan. ”

Zondag staat De Laatste Showband op het podium, met onder meer Patrick Riguelle, Bert Embrechts, Joost Van Den Broeck en Jan Hautekiet. En niet te versmaden wordt ongetwijfeld ook de openingsavond vrijdag met de ’Schoon Madammen Revue’, waarin artiesten met ronkende namen als Lisa Deere, Daisy Bell, Geraldine Grace en Miss Suzy Cute ieders zinnen proberen te prikkelen.

JOVE

Foto: Stefaan Van Hul

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio