Rode Duivels gaan voluit voor winst tegen Bulgarije

Rode Duivels gaan voluit voor winst tegen Bulgarije

Rode Duivels gaan voluit voor winst tegen Bulgarije

Print
De Rode Duivels spelen woensdagavond een oefeninterland in het Koning Boudewijnstadion tegen Bulgarije. Het wordt de eerste wedstrijd onder bondscoach Georges Leekens. De Belgen beschouwen dit duel absoluut niet als overbodig en gaan voor de winst.

"Dit is het moment om de trainer te tonen wat je waard bent", zegt Anderlecht-spits Romelu Lukaku. "Het klopt dat het al een lang seizoen is geweest, maar voor de Rode Duivels kan ik me zeker nog opladen en ben ik heel gemotiveerd"

Lukaku is ook vol lof over bondscoach Georges Leekens. "Ik heb op training al gevoeld dat de bondscoach een grote motivator is. Hij geeft goede tips en is bijzonder gepassioneerd. Op training zijn de spelers gretig en hebben ze zin om tegen Bulgarije een resultaat neer te zetten."

De kapitein van Standard, Steven Defour, voelt door het vele blessureleed nog erg fris en wil het seizoen liefst met een goed gevoel afsluiten. "Enkele spelers zitten op hun tandvlees, maar bij mij is dat helemaal niet het geval."

"Ik vind ook niet dat deze wedstrijd ongelegen komt, en de groep heeft ondanks de vermoeidheid hetzelfde gevoel. Dat verklaart ook de aanwezigheid van maar liefst 24 van de 25 opgeroepen spelers op training", aldus Defour.

MEER VOETBALNIEUWS