Supporters willen 100.000 euro terug

Print
Beveren-Waas - Bij een fusie wil de officiële supportersvereniging van KSK Beveren de 100.000 euro terug van de reddingsactie KSK Olé. Dat geld kan dan dienen voor een toekomst in vierde provinciale.

De officiële supportersvereniging van KSK Beveren bleef zich tot en met maandag tegen een fusie verzetten. Maandagavond werd een poging ondernomen om daar verandering in te brengen.

Ontgoocheld

De supportersvereniging is onder meer zwaar ontgoocheld dat er nu plots veel geld uit de Waaslandhaven kan worden bijeengebracht voor een fusieploeg, terwijl dat nooit het geval was voor KSK Beveren.

Manager Dirk Poppe van fusiepartner Red Star Waasland reageert. “Klopt niet. Red Star heeft zelf op veel domeinen goede partners. Het is wel zo dat het vooruitzicht van een fusieclub en opnieuw voetbal in eerste klasse bij sponsors op heel wat bijval kan rekenen.”

“KSK Beveren zal echter niet stil verdwijnen”, laat de supportersvereniging weten. “Zo zal er deze zomer ongetwijfeld een jubileumfeest plaatsvinden voor onze 75ste verjaardag. Maar ook daarna zal KSK Beveren blijven voortbestaan: nu al worden er plannen opgevat om opnieuw in vierde provinciale te beginnen.

KD

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio