Tuin

Bestrijd je onkruid in een razend tempo

Print

Bestrijd je onkruid in een razend tempo

Onkruid bestrijden is vaak een erg schadelijke zaak, zowel voor je eigen gezondheid als de omliggende natuur. Bovendien wordt er vaak veel te veel product gebruikt, waardoor de vervuiling alleen maar toeneemt. Daar probeert tuinspecialist Compo nu een einde aan te breien met zijn supersnelle onkruidbestrijder.

De Compo Resolva 24 h dringt binnen 2 uur via de bladeren tot in de wortels van het onkruid binnen. Hierdoor wordt het onkruid bijzonder snel en efficiënt vernietigd. Omdat je bovendien al snel resultaat ziet, moet er veel minder onkruidbestrijder gebruikt worden en zijn een tweede of derde behandeling overbodig.

Het product is bovendien ook werkzaam onder 15°C, wat bij de meeste klassieke onkruidverdelgers op basis van glyfosaat niet het geval is. Omdat het product ook ongevoelig is voor hard water is de kans op vervuiling helemaal miniem. "Rekening houdende met ons koel klimaat en veel voorkomend kalkrijk water zijn dat twee extra troeven", besluit Laurent Englebert, sales- & marketingmanager bij COMPO.

NIET TE MISSEN