1 / 2

Mannenfluisteraar helpt je je man te doorgronden

Wil je de theorie dat mannen van Mars zijn en vrouwen van Venus voor eens en altijd de wereld uithelpen? Probeer je partner dan beter te begrijpen met tips van mannenfluisteraar Gigi Sage.

svellemans

Sage verdiept zich al 25 jaar in het doen en laten van mannen en vond daarvoor haar inspiratie bij paardenfluisteraar Monty Roberts. Ondertussen geeft de mannenfluisteraar workshops en schrijft ze boeken over onderling communiceren. Volgens Sage moet je elkaar niet helemaal vatten om een goede relatie te hebben, sommige verschillen tussen mannen en vrouwen kan je nu eenmaal niet wegwerken.

Blijf je man daarom niet naar je hand zetten en stop met vitten als hij iets 'slechts' gedaan heeft. Door hem steeds op zijn zwaktes te wijzen, krijgt zijn zelfvertrouwen een flinke deuk. In plaats daarvan kan je hem beter steunen. Die aanmoedigingen hoeven niet geforceerd te zijn, af en toe een leuk compliment kan wonderen doen voor jullie relatie.

Interesses

Vrouwen die oog voor detail hebben, zorgen ervoor dat ze nieuwsgierig blijven en hun partner niet als vanzelfsprekend nemen. Die interesse zal jullie onderlinge verstandhouding verbeteren. Komt jouw partner soms met onhaalbare toekomstplannen op de proppen? Kets zijn ideeën dan niet onmiddellijk af, maar luister naar wat hij te zeggen heeft.

Durf ook naar jezelf te kijken wanneer er problemen opduiken. Geef je fouten toe en blijf oprecht. Alleen dan kan je met je partner op een juiste manier communiceren.

NIET TE MISSEN