Sinksenfoor stelt nieuw extreme attractie voor

Sinksenfoor stelt nieuw extreme attractie voor

Sinksenfoor stelt nieuw extreme attractie voor

Print
Antwerpen - Van zaterdag 22 mei 2010 tot en met zondag 4 juli 2010 kunnen bezoekers opnieuw terecht op de gedempte Zuiderdokken voor de jaarlijkse Sinksenfoor. Met meer dan 150 attracties en een unieke kermissfeer is de Sinksenfoor het ideale evenement om de Antwerpse feestzomer in te zetten.

Zoals elk jaar kunnen bezoekers van de Sinksenfoor zich uitleven op een mix van spannende en rustigere attracties zoals het reuzenrad, de rollercoaster, de wildwaterbaan en de botsautootjes.

Belgische primeur

De ster wordt dit jaar ongetwijfeld de XXL. Deze verbeterde versie van de bekende 'Xtreme' zwiert waaghalzen op een hoogte van 52 meter tegen hoge snelheid door elkaar. De Sinksenfoor is de eerste Belgische kermis waar de XXL te zien is. Eerder maakte de attractie al furore in onder andere Nederland.

Openingsuren

De Sinksenfoor is op weekdagen en op zondag open tot middernacht. Op vrijdag, zaterdag en pinksterzondag sluit de kermis om 1 uur ’s nachts. Om buurtbewoners zo weinig mogelijk te hinderen, wordt de muziek op alle attracties van de Sinksenfoor telkens een half uur voor sluitingstijd afgezet.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio