Eva Pauwels huwt "in 't geniep" met haar Franky

Eva Pauwels, de ex van Jacques Vermeire en van Christel Devos, heeft zich opnieuw gebonden. Aan Franky, de man bij wie ze nu al anderhalf jaar is.

ghouben

Eva en Franky trokken naar de Dominicaanse Republiek voor een superromantische en intieme ceremonie, alvorens ze in België officieel in de echt zullen treden. Eva twijfelde eerst om zich nog eens te binden. Haar laatste, faliekant afgelopen huwelijk dateert nog maar van 2008.

"Maar toen Franky enkele weken geleden op zijn knieën ging, zei ze met heel haar hart 'Ja'", schrijft het weekblad Story. Het werd hùn feest. Zelfs de kinderen - twee van elk - waren er niet bij.

Op film

"We lieten onze huwelijksdag filmen, en die film zullen we bij onze aankomst aan hen laten zien. Julie (dochter van Eva, nvdr) zal zeggen: 'had ik het niet gedacht'. En hun papa (Jacques Vermeire) zal ook schrikken", aldus Eva.

Elke dag

Eva leerde Franky kennen toen die bij haar klusjes in huis kwam opknappen. "Eva is de perfecte huisvrouw. Ze weet een man ongelooflijk in de watten te leggen", zegt Franky. "Op alle gebied, hè schat. Elke dag seks...", repliceert Eva.

NIET TE MISSEN