Wout Bru: "Nog nooit van Diego van La Muse gehoord"

Wout Bru: Nog nooit van Diego van La Muse gehoord

Celebs

Wout Bru: "Nog nooit van Diego van La Muse gehoord"

Print
Volgens Diego, de voormalige souschef van La Muse uit 'Mijn Restaurant!', kreeg hij een werkaanbieding van topkok Wout Bru. De sterrenchef zelf heeft evenwel nog nooit van ene Diego gehoord.

Diego stapte op als souschef bij La Muse in Nieuwpoort. Daarna ging hij zich aanbieden bij Karel en Ken van restaurant Karnivale in Aalst, maar die bedankten vriendelijk.

Stagiair

De souschef is momenteel aan het werk in een ander restaurant in Nieuwpoort, maar hij zou ook een aanbieding gehad hebben van Wout Bru. Diego zou als stagiair kunnen beginnen in zijn zaak Le Bistrot d'Eygalières in Zuid-Frankrijk.

"Ik had nog nooit van die Diego gehoord", reageert Bru in Dag Allemaal. "Het zou eventueel misschien kunnen dat hij contact heeft gehad met mijn vrouw. Maar als het gaat over iemand die bij mij in de keuken moet komen werken, beslis ik dat uiteraard zelf. Ikzelf heb nooit contact gehad met Diego."

Die laatste blijft er nochtans bij: "Als ik wil kan ik bij Wout Bru aan de slag als stagiair. Wouts souschef heeft me dat bevestigd."

NIET TE MISSEN