Anderlecht wil De Bruyne voor 1,5 miljoen en twee spelers

Anderlecht wil De Bruyne voor 1,5 miljoen en twee spelers

Anderlecht wil De Bruyne voor 1,5 miljoen en twee spelers

Print
Landskampioen Anderlecht aast op Kevin De Bruyne, de revelatie van het afgelopen seizoen bij Racing Genk. Anderlecht zou 1,5 miljoen euro en twee spelers bieden voor de 18-jarige middenvelder. Ex-Genkenaren Iakovenko en Chatelle zouden volgens het Laatste Nieuws in aanmerking komen voor de ruil.

Anderlecht zoekt versterking op de linkerflank als de transfer van Jelle Van Damme naar Wolverhampton doorgaat. Toch zouden de Brusselaars De Bruyne nog een jaar bij Genk laten spelen bij een mogelijke transfer. Of Genk op het bod zal ingaan, valt nog te betwijfelen. De vraagprijs voor de kersvers Rode Duivel is meer dan 3,5 miljoen euro.

De Bruyne zelf wil voorlopig nog niet aan volgend seizoen denken: "Ik heb nog geen tijd gehad om over mijn toekomst na te denken. Ik heb dat vooruitgeschoven tot na het seizoen. Dat betekent minstens tot donderdag, er is nog tijd genoeg", aldus de Genkenaar.

"Concrete belangstelling van STVV en Alemania Aachen"

Voor Davino Verhulst beginnen na een minder seizoen de transferbesprekingen. De doelman kan rekenen op de interesse van STVV en Alemania Aachen. "De kans is heel groot dat ik volgend seizoen ergens anders speel. De belangstelling van STVV en Alemania Aachen is concreet en ik wil zo snel mogelijk weer ergens onder de lat staan. Waar dat zal zijn, maakt in feite niet uit, als ik maar opnieuw kan keepen", vertelt Verhulst.

Ook de toekomst van ondermeer Stijn Huysegems, Balazs Toth en Istvan Bakx bij Racing Genk is onzeker.

MEER VOETBALNIEUWS