Superster Lady Gaga pakt Sportpaleis met gemak in

Superster Lady Gaga pakt Sportpaleis met gemak in

Superster Lady Gaga pakt Sportpaleis met gemak in

Print
Het grootste popmuziekfenomeen van de planeet, dat is Lady Gaga. Gisteren en vanavond vonden/vinden opgeteld ruim 30.000 fans de weg naar het Antwerpse Sportpaleis om zelf de knoop door te hakken over de houdbaarheidsdatum van dit hippe fenomeen.

De 23-jarige Lady Gaga trakteert Antwerpen op een veelkleurige show die ook visueel indruk maakt. In het grote Sportpaleis zijn nuances vaak zinloos, beseft de Amerikaanse, die toch ingetogen pianomomenten (zoals het mooie Speechless) durft in te bouwen in een voor de rest vooral uptempo concert.

Knokken voor plek op eerste rij Lady Gaga (video)

In deze concertreeks bouwt de artieste een vijftiental kostuumwissels in. De ene keer lijkt ze een kruising tussen een nonnetje en een hoer, de andere keer komt ze op in een tijgerpakje. Soms oogt ze sexy en streetwise, andere keren lijken haar kostuum en kapsel uit een historisch drama geplukt.

Straf: een artieste met één volwassen album en een acht songs tellend mini-album vult een hele concertavond, zonder al te veel inzinkingen. De meeste van deze twintig songs zijn terug te vinden zijn op die albums, het fijne Glitter and Grease is een nieuwkomer, en ook b-kantje Vanity verrast.

Lees hier: Bekijk hier het fotoalbum!

SV

MEEST RECENT