Pyromaan aan het werk in Turnhout?

Pyromaan aan het werk in Turnhout?

Pyromaan aan het werk in Turnhout?

Print
Turnhout - In Turnhout heeft het de voorbije nacht op drie verschillende plaatsen gebrand. Brandstichting wordt niet uitgesloten en dus kwam het labo telkens ter plaatse. Er vielen geen gewonden, maar er is wel veel schade.

Kort voor middernacht is er een zware brand uitgebroken in een grote loods op de terreinen van houthandel Janssens aan de Begijnenstraat. De loods brandde volledig uit en de brandweer concentreerde zich op het vrijwaren van de directe omgeving. Het labo van de federale gerechtelijke politie kwam ter plaatse om de juiste oorzaak te achterhalen.

Lees ook: Zware brand in Turnhout

Brandstichting

Om 00.15 uur brak er brand uit aan de Oude Dijk in Turnhout. Een garage die los van de woning staat, werd daarbij volledig verwoest. Vermoedelijk gaat het hier om opzettelijke brandstichting. In een zwemvijver achteraan de woning werden er namelijk verschillende spullen teruggevonden vanuit de bewuste garage. Ook hier is het labo ter plaatse geweest.

Rond 3 uur kwam er opnieuw een brandmelding vanuit de Oude Dijk in Turnhout. Ditmaal werd een schuur met tuinmeubelen achter een woning helemaal vernield. Opnieuw kwam het labo ter plaatse en zijn er zeer sterke vermoedens van brandstichting.

© Frank Boelens
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio