Jongeren met ijzeren staaf bewerkt in metrostation

Jongeren met ijzeren staaf bewerkt in metrostation

Jongeren met ijzeren staaf bewerkt in metrostation

Print
Nijlen - Twee jongemannen zijn vrijdagochtend in het prémetrostation Groenplaats bijzonder hard aangepakt door twee andere jongemannen. De slachtoffers werden met een ijzeren staaf bewerkt en werden ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 5.45 uur is er een zware vechtpartij geweest in het prémetrostation Groenplaats. Aan het perron stonden verschillende jongeren te wachten op de eerste tram na een nachtje stappen. Twee jongemannen van 17 en 19 uit Antwerpen en Deurne begonnen er twee meisjes lastig te vallen. Een man van 19 uit Nijlen vroeg het duo om hiermee op te houden.

De twee pikten dit niet en gingen de man uit Nijlen te lijf met een ijzeren staaf. Hij incasseerde verschillende slagen in zijn aangezicht en één van de agressievelingen probeerde met de staaf in zijn oog te steken. Een vriend van het slachtoffer, een jongeman van 18 uit Grobbendonk, wilde ter hulp schieten, maar ook hij werd zwaar toegetakeld.

Omstanders hadden intussen de politie verwittigd en een toegesnelde patrouille kon de twee vechtersbazen oppakken. Het duo wordt voorgeleid.

De twee slachtoffers liepen ernstige verwondingen op aan het hoofd en het aangezicht. Ze werden met ambulances overgebracht naar het Sint-Vincentiusziekenhuis en zijn minstens twee dagen arbeidsonbekwaam.

Was u toevallig getuige van het incident of kent u de slachtoffers? Laat het ons dan weten via hier@reageren.be

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio