Aanblijven Anthuenis bij Lierse is vraagteken

Aanblijven Anthuenis bij Lierse is vraagteken

Aanblijven Anthuenis bij Lierse is vraagteken

Print
De ervaren Waaslander Aimé Anthuenis leidde de Pallieters naar de titel in tweede klasse, maar zag zijn overeenkomst nog altijd niet verlengd worden. Ondertussen ronkt de naam van Trond Sollied opnieuw om en rond het Lisp.

Sterke man Maged Samy liet zich na het behalen van de titel nog ontvallen dat Aimé Anthuenis zelf zou beslissen over een verder aanblijven bij Lierse, maar ondertussen lijken de kaarten toch iets anders te liggen. Niet iedereen binnen de club lijkt overtuigd en bereid om verder met Anthuenis in zee te gaan en bovendien duikt ook de naam van Trond Sollied opnieuw op in Lier.

De Noor stond in februari nog met stip bovenaan het verlanglijstje van Maged Samy als opvolger van huidig technisch directeur Herman Helleputte “Ik steek niet weg contact te hebben met Trond Sollied”, bericht Samy vanuit Egypte. “Maar dat is niks nieuws. Ik praat geregeld met hem over voetbal. We zitten dus zeker ook nog met Aimé Anthuenis rond de tafel, maar momenteel is er weinig concreet. In de loop van volgende week willen we meer weten.”

Akwetey Mensah naar Zamalek?

Intussen blijft het ook windstil wat inkomende transfers betreft. Wel dreigen de Pallieters na het vertrek van Seth De Witte (KV Mechelen) een tweede verdedigende middenvelder kwijt te spelen.

Zo toont de Egyptische topclub Zamalek belangstelling in de Ghanees Akwetey Mensah, die nog wel onder contract ligt op het Lisp en waarvoor dus een transfersom dient betaald te worden.

William Mensah en Ahmed Samir zouden mogelijk naar Wadi Dela, dat woensdag kampioen werd en de promotie naar de Egyptische eerste klasse afdwong, verhuizen. De contracten van Eric Deflandre, Selemani Ndikumana en Sheriff El Baily zullen niet worden verlengd.

LDR/KUGU

MEER VOETBALNIEUWS