Mode

Stevige nagels, een prachtig kapsel en een bruine huid in een pilletje + Win

Print

Stevige nagels, een prachtig kapsel en een bruine huid in een pilletje + Win

Vrouwen vinden het belangrijk om goed in hun vel te zitten. Een doffe haarbos of broze nagels kunnen dan al snel roet in het eten gooien. Het beautymerk Oenobiol komt daarom op de proppen met een natuurlijk hulpmiddeltje 'Haar en Nagels' om de lokken opnieuw meer elasticiteit te geven en de nagels te verstevigen.

Futloos, dof haar is na een tijdje niet meer te herstellen met een aangepaste shampoo en conditioner. Omdat het voor veel vrouwen echter onmogelijk is om iedere week bij de kapper langs te gaan, lanceerde het beautymerk Oenobiol een pil op basis van natuurlijke extracten die de structuur van het haar én de nagels opnieuw verstevigt. Volgens een interne studie zouden de pilletjes het haar zelfs minder breekbaar, dikker en gemakkelijker te drogen maken.

Vitaminetekort

Maar daar stopt de werking van het product niet. Naast een volumineuzere haardos krijg je er namelijk ook sterkere nagels van. "Dof en dunner wordend haar gaat vaak gepaard met breekbare nagels. Dat is voornamelijk te wijten aan een vitaminetekort. Omdat onze pilletjes deze oorzaak aanpakken, helpt het dus ook bij het verbeteren van de nagelkwaliteit", laat Oenobiol weten.

Om een optimaal effect te krijgen is het essentieel om ook jouw voeding aan te passen. De laatste jaren is eten enorm verfijnd geworden, waardoor we bepaalde vitaminen niet meer binnenkrijgen. Grijp dan ook niet steeds terug naar wit brood, maar eet regelmatig een volkorenboterham. Kleine wijzigingen in je eetpatroon kunnen ervoor zorgen dat je de nodige vitaminen opnieuw binnenkrijgt. Dit gewijzigde eetpatroon in combinatie met de Oenobiol-capsules zou binnen de 2 weken tot resultaat moeten leiden.

Oenobiol 'Haar en Nagels' is verkrijgbaar bij de apotheek vanaf 22.40 euro.

Zonnebescherming

Maar ook voor de zon heeft Oenobiol de geknipte oplossing. Het beautymerk ontwikkelde namelijk een pil die de huid tot 12% beter beschermt tegen zonbeschadiging, de bescherming van de zonnecrème met 10% verhoogt en het natuurlijke bruiningsproces met 20% verhoogt.

Bovendien zorgt Oenobiol 'Zon' er voor dat de huid versterkt wordt met 8% en de elasticiteit verbeterd wordt met 12%. De pilletjes moeten 15 dagen tot 1 maand voor de eerste grondige blootstelling aan de zon worden ingenomen om zo de gevoeligheid van de huid voor de zon te verminderen. Voor een doos van 30 capsules betaal je gemiddeld tussen de 21.50 euro, voor de normale en gemengde huid, en 23.50 euro, voor de droge huidtypes.

Wil jij kans maken op een Oenobiol 'Haar en Nagels' behandeling of een 'Zon' kuur? Speel dan snel mee met onze wedstrijd!

NIET TE MISSEN