Sharon Stone voor filmopnames in Antwerpen

Sharon Stone voor filmopnames in Antwerpen

Sharon Stone voor filmopnames in Antwerpen

Print
Merksem - Sharon Stone op de luchthaven van Deurne? In het districtshuis van Merksem? Klinkt raar, maar gisteren was het waar. Ook al had iedereen die er bij betrokken was, strikte orders tot discretie.

Sharon Stone, 52 intussen, dat is de superster die onsterfelijk werd dankzij Paul Verhoevens Basic Instinct, en die sindsdien een gevestigde waarde is in Hollywood en in uw dvd-speler. Die Sharon Stone dus verbleef gisteren (en vandaag) niet op een of andere rode loper, maar in Deurne en Merksem.

De actrice heeft namelijk een rol in de tweede 'Largo Winch'-film. De opnames daarvoor gebeuren niet alleen in Thailand, Duitsland en Hong Kong, maar ook in België. Sinds een paar dagen verblijft de crew van regisseur Jérôme Salle in ons land. Er is al gefilmd in een inactief mettalurgiebedrijf in Charleroi, maar gisteren en vandaag gebeuren er dus ook opnames op Antwerpse locaties.

Discretie

En dus werd de filmcrew gisteren gesignaleerd op de luchthaven van Deurne en in het districtshuis van Merksem. Alleen: wie er maar enigszins bij betrokken is, heeft orders om de lippen stijf op mekaar te houden.

La Stone, die in de film Diane Francken heet, wordt tijdens haar verblijf in ons land liefst met rust gelaten, en is al helemaal niet gediend van onverwachte fotografen op de filmset.

Onze fotograaf Wim Hendrix was dankzij een gouden tip toch nog tijdig aan het districtshuis van Merksem en kon nog een glimp van de ster opvangen.

KOVE, SVW

Lees het hele artikel in Gazet van Antwerpen

Foto: Wim Hendrix

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio