Duo riskeert twintig maanden voor overval

Print
Merksplas - Serge V.D.B. uit Vosselaar en Kristof N. uit Merksplas riskeren 20 maanden cel. Ze worden beticht van een overval op een nachtwinkel in Vosselaar en twee inbraken.

Op 13 januari trokken ze gewapend naar nachtwinkel Star en sloegen de vrouw van Gokhan Bakla, de eigenaar van de winkel neer met een pistool. Ze gingen aan de haal met 233 euro cashgeld en sigaretten. Kristof’s auto stond amper vijftig meter verder geparkeerd.

Alarmpistool

Op 17 januari stapte het tweetal af op het zonnebankcentrum tegenover de nachtwinkel. Terwijl V.D.B. lag te bruinen, ging N. aan de haal met handdoeken en een spiegel. Dat bleek uit beeldmateriaal van het zonnecenter. Op 4 februari trachtte het tweetal opnieuw in te breken bij nachtwinkel Star, maar werden er opgeschrikt door Bakla met een alarmpistool.

Ze sloegen te voet op de vlucht. V.D.B. en N. blijven ontkennen iets met de feiten te maken te hebben. V.D.B., die in het verleden al acht veroordelingen achter zijn naam mocht schrijven, en zijn kompaan N. riskeren nu een celstraf van 20 maanden effectief.

RUKN, VTT

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio