Grote benefiet voor Haïti op 7 mei

Grote benefiet voor Haïti op 7 mei

Grote benefiet voor Haïti op 7 mei

Print
Boom - Op vrijdag 7 mei organiseren de Boomse brandweer en de gemeente, samen met een aantal partners, in domein De Schorre een grote benefietavond ten voordele van de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Er zijn optredens van Stan Van Samang, Ronny Mosuse, Marlène Dorcéna (een artieste die in België woont maar geboren is in Haïti), (de nieuwe artiestennaam van Roxanne Kalishoek) en dj Stefan Vranckx. De optredens starten om 20u.
De opbrengst zal V-Med, het medisch en logistiek team rond dr. Luc Beaucourt (UZA), in juni zélf naar Haïti brengen. "We zullen met het geld in hoofdstad Port-au-Prince drie dingen doen", zegt brandweercommandant François Van Den Eynde. "We zullen er in het ziekenhuis Saint-François de Sales medische nazorg organiseren, we zullen er een weeshuis mee heropbouwen, en we zullen er schoolmateriaal aankopen om dat dan in een paar schooltjes uit te delen. Elke eurocent zullen we persoonlijk lokaal besteden."

Tickets in voorverkoop kosten 10 euro. Ze zijn verkrijgbaar op 03/844.93.10 (kantooruren) of via brandweer@boom.be. Aan de kassa betaalt u 12 euro.

Sylvia Mariën
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio