Nicov Immobiliën opent vier nieuwe kantoren

Print
Kalmthout - Nicov Immobiliën, met vestigingen in Heide-Kalmthout en Kapellen, heeft zich aangesloten bij het wereldwijde netwerk van Engel&Völkers.
"Concreet betekent dit dat wij alle Engel&Völkers licenties voor de regio Groot-Antwerpen hebben aangekocht," legt zaakvoerder Frédéric Van Blerk uit.

"Nog vóór het einde van het jaar openen we vier nieuwe kantoren: twee in Brasschaat, één in de Leopoldstraat in Antwerpen en één in Wilrijk. Daarmee zijn we in de hele provincie actief. Nicov Immobiliën zal binnenkort opgenomen worden in de nieuwe organisatie en de marktnaam zal weldra vervangen worden door Engel&Völkers. Ons kantoor in Heide verhuist op 1 september naar de overkant van de Heidestatiestraat, waar we het oude Fortis kantoor hebben gekocht. Vandaag hebben we veertien medewerkers en dat aantal zal nog stijgen."

Engel&Völkers heeft vandaag 400 kantoren in 34 landen en specialiseert zich in residentieel vastgoed op toplocaties. Van Blerk is optimistisch over deze markt. "Het gaat terug beter dan in 2009. Vele verkopers hebben hun prijs realistischer gemaakt en de kopers durven weer."

www.nicov.be

Boris Rousseeuw
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio