Werknemers houthandel Van Acker ontdekken agressieve slang

Werknemers houthandel Van Acker ontdekken agressieve slang

Werknemers houthandel Van Acker ontdekken agressieve slang

Print
Beveren-Waas - Enkele werknemers van houthandel Van Acker aan de Vesten in Beveren schrokken zich maandag een hoedje. Toen ze een vrachtwagen aan het lossen waren, kroop een anderhalf meter lange slang plots vanonder een van de paletten.

Houthandel Van Acker is gespecialiseerd in Italiaanse binnendeuren. Robin Ciers was maandag samen met zijn collega Nicky De Craey een nieuwe lading aan het lossen toen ze plots een slang aantroffen onder de paletten. Het bleek om een geelgroene toornslang te gaan. Het anderhalve meter lange reptiel was bijzonder hevig en agressief.

Ongevaarlijk

Het was Nicky De Craey die het reptiel probeerde te vatten. “De slang probeerde te bijten, waardoor ik moest lossen.” Ciers en De Craey konden de slang vangen met een kuip. De brandweer kwam de geelgroene toornslag uiteindelijk ophalen. De slang verblijft momenteel bij de Wase Dierenbescherming in Sint-Niklaas.

De geelgroene toornslang is, zoals eerder gesignaleerd, bijzonder agressief maar ongevaarlijk. Een beet veroorzaakt slechts lichte schrammen.

Steven Tindemans
MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio