Vader stuurt politie op Lindsay Lohan af

Vader stuurt politie op Lindsay Lohan af

Celebs

Vader stuurt politie op Lindsay Lohan af

Print
Michael Lohan, de vader van celebrity Lindsay Lohan, heeft de politie op zijn dochter afgestuurd. Naar verluidt was Michael bang voor het welzijn van Lindsay's jongere zus Ali. Lindsay Lohan zelf is ondertussen een scheldtirade begonnen tegen haar 'ex-vader'.

"Ik kan niet anders dan dit publiek maken, voor de veiligheid van mijn zus en die van mezelf. Mijn 'ex-vader' wandelde net mijn appartement binnen like the devil's", zegt Lohan op haar Twitterpagina.

Gek

Michael Lohan belde de politie omdat hij ongerust was over zijn andere dochter, Ali Lohan (16), die momenteel bij haar oudere zus verblijft. De agenten trokken daarop samen met hem naar het appartement van de actrice. Na een kort gesprek mocht Ali toch bij haar zus blijven.

Lohan reageerde woedend op het onaangekondigde bezoek en doet haar hele verhaal op Twitter. "Mijn advocaten zijn met de politie aan het praten. Laten we niet vergeten dat mijn vader mij uit een rechtszaal ontvoerd heeft toen ik 4 jaar was en dat hij GEK is."

Drugs

"Hij heeft nooit alimentatie betaald, hij gaat nu trouwen met een journalist van een tabloid en hij kan amper zijn eigen naam spellen door zijn druggebruik. Waar gaat de wereld naartoe als mijn vader politieagenten kan inhuren en mijn appartement kan binnenwandelen zonder waarschuwing? Gelukkig heb ik mijn mama nog, zonder haar zou ik mezelf niet eens kennen."

Michael Lohan zelf waarschuwt dat hij niet zal stoppen tot Lindsay opgenomen is in een ontwenningskliniek voor haar drugsverslaving. Hij wil zijn dochter Ali weg bij haar zus. "Overal waar Lindsay gaat, daar zal ik ook staan mét politie."

NIET TE MISSEN