Peter van de Veire draait op afterworkparty

Peter van de Veire draait op afterworkparty

Peter van de Veire draait op afterworkparty

Print
Kasterlee - Om de 25ste afterworkparty een feestelijk tintje te geven, bouwt Seven2one de sporthal van De Hoge Rielen om tot loungetempel.

Jan Moons en zijn Seven2oneproject lanceerden het fenoneem van de afterworkparties in de Kempen. Gestart in de Diamond Lounge bij feestzalen Den Eyck in Kasterlee eind 2008 maakte het concept snel naam bij mensen die zich na het werk met de collega’s willen uitleven op de dansvloer. De maandelijkse feestjes zijn op 22 april aan de 25ste editie toe.

“Die vindt voor de gelegenheid plaats in de sporthal van De Hoge Rielen in Lichtaart, Kasterlee”, zegt Jan Moons. “We keren er terug naar de centrale gemeente in de Kempen waar het voor ons toch allemaal is begonnen. We proberen de hal zelfs een beetje de uitstraling van de Diamond Lounge te geven door alles met tapijten en doeken te decoreren.”

Radiogrootheden

Voor de gelegenheid krijgt de huisdj versterking van ‘No DJ’, waarachter niemand minder dan radiogrootheden Peter van de Veire en Gerrit Kerremans schuilgaan. De jarige organisatie trakteert alle aanwezigen ook op nog een aantal bijkomende verrassingen.

HO

seven2one

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio