Wood Secrets haalt Belgische primeur in huis

Wood Secrets haalt Belgische primeur in huis

Wood Secrets haalt Belgische primeur in huis

Print
Brecht - Als eerste houtverwerker in ons land heeft Wood Secrets in Sint-Lenaarts een CNC Uniteam zaagmachine gekocht. Dit weekend kan je de indrukwekkende prestaties met je eigen ogen zien.
Samen met operator Sam legt verantwoordelijke Steve Grzesiak een 80 kilo zware hardhouten balk op de aanleg van de CNC. De machine grijpt die zelf vast, schuift hem in de zaagcabine, zaagt er de top af in stervorm, verwisselt zelf zijn zaagblad in een freeskop, en freest nog een subtiel lijntje onder de top.

"En voilà, in twee minuten is dit stuk poort van een luxevilla klaar", lacht Steve, "waar we hier vroeger met twee man twintig minuten aan werkten. Dit is niet alleen veel goedkoper, maar ook comfortabeler voor onze rug, en veiliger, want ongevallen zijn uitgesloten."

Dit weekend houdt Steve samen met eigenaar Ivan Van den Broeck en de andere personeelsleden een open deur. Je kan dan zelf de CNC in actie zien, maar ook wat hij allemaal kan maken, tot en met sleutelgaten frezen of je naam in een balk zetten.

Het is de tweede en laatste opendeur van Wood Secrets in Sint-Lenaarts. In juni verhuist het sterk groeiende bedrijf naar de vroegere locatie van Fabricom in Sint-Job. "Daar hebben we 4.000 in plaats van nu 1.800 vierkante meter, broodnodig voor de groei van onze activiteiten", besluit Steve.

Wood Secrets, Boudewijnstraat 17, Sint-Lenaarts, open deur nu zaterdag en zondag van 9 tot 17u. www.woodsecrets.be

Boris Rousseeuw
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio