Dit zegt zijn snor over hem

Dit zegt zijn snor over hem

Mama

Dit zegt zijn snor over hem

Print
Snorren zijn weer helemaal hip. Vrouwenmagneten als George Clooney en Brad Pitt dragen hun exemplaar dan ook met de nodige trots. Maar wat zegt de vorm van zijn snor eigenlijk over de man zelf?

Dun snorretje

Mannen met een afgemeten, strak en dun snorretje zijn erg bezig met hun uiterlijk. Ze proberen een bepaald karakter te creëren met hun snor, ook al past dat eigenlijk niet bij wie ze echt zijn. Dit type man komt vaak geniepiger over en probeert de situatie zo te bespelen dat ze in zijn voordeel uitdraait.

Nonchalante snor

Een snor die al weken niet lijkt bijgeknipt, straalt de nodige nonchalance uit. Deze man wil een snor zonder meer. Hij wil er niet een bepaald imago mee creëren. Vaak zijn dit soort mannen losser in de omgang en houden ze van een relaxt avondje in de zetel.

Excentriekeling

Mannen met een speciale vorm van snor, zoals Salvador Dali, zijn erg creatief en willen er liefst zoveel mogelijk uitspringen. Bovendien zijn ze erg intens bezig met hun styling, want alles moet zo afgestemd zijn dat het bij hun persoonlijkheid past. Een vermoeiende man, maar wel eentje waar je je nooit bij zal vervelen.

Meer snor dan gezicht

Mannen die hun snor zo groot en breed mogelijk laten groeien, willen opvallen. Ze willen autoriteit uitstralen en laten zien wie de baas is. Vaak dient zo'n snor echter om zwaktes te verdoezelen. Bij dit soort man weet je dus niet meteen waar je aan toe bent.

NIET TE MISSEN