"Verloofde Zweedse prinses Madeleine reed scheve schaats"

Verloofde Zweedse prinses Madeleine reed scheve schaats

Celebs

"Verloofde Zweedse prinses Madeleine reed scheve schaats"

Print
Het huwelijk van de Zweedse prinses Madeleine werd vorige week plots uitgesteld. Stilaan wordt duidelijk waarom. Verloofde Jonas Bergström had mogelijk een affaire met een Noorse handbalspeelster.

Tora Uppstrøm Berg beweert dat ze in april 2009 met Bergström van bil ging in een poepsjiek hotel in het mondaine Zweedse skioord Åre.

De 21-jarige handbalster zegt wel dat ze niet wist dat de man tussen haar lakens de toekomstige van de prinses was. "Als ik dat had geweten, was er nooit wat gebeurd", zegt ze. "Ik voel mee met Madeleine en vind het erg dat haar aanstaande ontrouw is. Ik kan alleen maar zeggen dat ik blij ben dat koningin Silvia het huwelijk uitgesteld heeft."

Nachtclub

Uppstrøm Berg zou Bergström ontmoet hebben in een nachtclub waar ie net zijn vrijgezellenavond vierde. "Hij sprak me aan en we namen om vier uur 's ochtends een taxi naar het hotel waar we seks hadden."

De 27-jarige Madeleine kondigde vorige zomer aan dat ze zou gaan trouwen. Het Zweedse hof wenst de zaak niet te becommentariëren.

NIET TE MISSEN