Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

'Blokken'-kandidaat krijgt uitbrander (video)

Jeroen Van Damme (24, uit het Oost- Vlaamse Merendree), die donderdag nog 1.000 euro won in ‘Blokken’, kreeg gisteren van presentator Ben Crabbé een uitbrander. De jongeman werd verondersteld nonkel Bob te herkennen op beelden van diens laatste publieke optreden in Antwerpen maar hij antwoordde onverhoeds “Vader Abraham”.

jlenaerts

Ben Crabbé reageerde geschokt en verdween een tiental seconden buiten beeld zodat de kijkers een lege desk te zien kregen. Vervolgens stapte hij als een strenge schoolmeester naar zijn quizkandidaat toe en trok hem aan zijn oor. “Wa ès da, jong? Wa ès miech da?” brieste hij.

De rest van de quiz was Jeroen duidelijk de kluts kwijt. “Het was nu eenmaal een hilarisch moment dat ik niet mocht laten passeren,” zegt Ben Crabbé. “Ik heb er voor de show nog een schep bovenop gedaan. Zoiets kun je niet in een scenario uitschrijven. Jeroen had er geen probleem mee, al heb ik hem achteraf niet meer gezien. Zo’n opnamedag is nogal hectisch, we nemen er vijf per dag op. Veel tijd om na te kaarten is er niet."

Bekijk het fragment dankzij YouTube:

Raymond DE CONDÉ

Beeld: VRT

Vastgoed

Jobs in de regio